Denise Love Music!

Alla inlägg den 21 augusti 2012

Av denise selnert - 21 augusti 2012 18:54

nu va det ett tag sen jag skrev igen, har inte orkar att logga in på bloggen för att skriva vad jag gjort de senaste dagarna. men nu örkar jag det iaf  sista dagen på lovet åkte vi ner till standen för att bada, jag badade inte och jag kommer till "varför" sen. vi va där med våran kusin Michelle och det va ganska roligt även fast jag inte badade  vi pratade lite om att vi kanske skulle på bio och lite så med Michelle och bio är ju alltid kul på måndagen var jag jätte trött men endå inte för då va det dags för SKOLA ! har ju saknat klassen jätte mke under lovet!!! 



 

 

har lovat en jätte bra kompis att jag skulle skiriva lite om honom, han heter Alexander men kallas för Buddah. har är hur snäll som helst och kan nog få vem som helst att skratta. varenda gång jag är ledsen får han mej att skratta   jag är jätte glad att jag går i 8B tack och vare honom. om han inte hade vart i klassen så tror jag att jag säkert skulle byta klass. han kanske är lite sjuk ibland men på ett väldigt roligt sätt!! tack Buddah för dom här 2snart3 åren i samma klass  p.s. skaffa blogg Buddah!!  




sen i torsdags så har jag haft väldigt ont i mitt ben och i går va jag inne på vårdcentralen för att få veta vad det va, dom skickade oss direkti till sjukhuset i karlstad för att få ett mer säkert svar om vad det skulle kunna va. efter ungefär 4/5 timmar senare fick vi besked på att det inte va något fel på mitt ben, det va bara en vanlig sträckning. så då hade jag tagit BLODPROV i onödan!!!!! jag hatar sprutor och nålar och blod och allt som har med det att göra. jag skakade som en valp när dom kom med nålarna...grät lite...skrek lite...(vissa säger att jag alltid överdriver men jag hatar sprutor mer en brysselkol!!! jaja men nu är det bara att vänta tills mitt ben blir bättre får hoppa runt lite ett tag till    i dag har vi bara fått en massa böcker av olika lärare och en massa betygskriterier (stavning)

Emma åkte med hem i dag med bussen, va jätte roligt i bussen. tack Gurra för det roliga samtalet!   skrattar när jag tänker på det! här hemma sen tog vi oss en varsin köttbullemacka och gick och satte oss ute på verandan, sen gick vi och tog oss ett par äpplen ut vårat äppelträd ( vad trodde ni?, att jag skulle plocka äpplen från ett plommon träd eller) och sen gick vi in till mitt rum och tittade i de gamla skolkatalogerna. okej jag vet inte precis om dom är så gamla men det va ju liksom i 6:an och 7:an vi tog dom... vi satt och tittade och försökte hitta likheter och olikheter... det va skit kul!!! men nu har Emma åkt hem så nu vet jag inte vad jag ska göra :P någon som har något förslag? snälla? någon? smsa eller kommentera om ni vill , har ni mej som vän på fb får ni jätte gärna skriva där oxå  

 

men nu vet jag inte vad jag ska skriva mer sååå...


Hejdå / Denise  



Presentation


15 årig tjej som älskar musik och vet att det kan lösa alla problem som man kan stöta på!

Fråga mig

9 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards